Bakalland Protein Baton Proteinowy Waniliowy to produkt spożywczy z witaminami i magnezem.
Izolat białek mleka (MPI) 32%, substancja słodząca: maltitole; substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; izolat białka sojowego, olej palmowy, pasta z prażonych orzeszków arachidowych, błonnik akacjowy, emulgator: lecytyny; wanilia w proszku 0,16%, sól, aromaty, witaminy: C, B6, A, D, B12, ryboflawina (B2), tiamina (B1); magnez.
Składniki | 100 g | %RWS* | 35 g | %RWS* |
Wartość energetyczna | 1453 kJ/ 345 kcal | --- | 520 kJ/ 123 kcal | --- |
Tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
10 g 6,4 g |
--- --- |
3,6 g 2,2 g |
--- --- |
Węglowodany, w tym cukry |
24 g 0,6 g |
--- --- |
8,5 g 0,2 g |
--- --- |
Błonnik | 1,5 g | --- | 0,5 g | --- |
Białko | 39 g | --- | 14 g | --- |
Sól | 1,65 g | --- | 0,58 g | --- |
Witamina A | 349 µg | 43% | 122 µg | 15% |
Witamina D | 2,2 µg | 43% | 0,76 µg | 15% |
Witamina C | 34 mg | 43% | 12 mg | 15% |
Tiamina | 0,49 mg | 43% | 0,17 mg | 15% |
Ryboflawina | 0,60 mg | 43% | 0,21 mg | 15% |
Witamina B6 | 0,60 mg | 43% | 0,21 mg | 15% |
Witamina B12 | 1,1 µg | 43% | 0,38 µg | 15% |
Magnez | 163 mg | 43% | 57 mg | 15% |
*%RWS - Referencyjna Wartość Spożycia
35 g
Producent
Postać
Kluczowy składnik
Dla kogo
W celu zadania pytania o produkt prosimy o wysłanie wiadomości e-mail na adres bok@drogeriawapteka.pl. Dziękujemy