S-LAB Sp. z.o.o.
ul. Kiełczowska 2
55-095 Mirków
Polska
Gardlox Manusilver, pastylki do ssania – wyrób medyczny, którego składniki pomagają zmniejszać ból i podrażnienie gardła oraz stany zapalne, chrypkę i kaszel.
Skład: nanokolid srebra, miód Manuka MGO 400 +, porost islandzki, pantenol, olejki eteryczne: goździkowy, tymiankowy, eukaliptusowy, mentol, izomalt, kwas cytrynowy, ksylitol, glikozydy stewiolowe.
Gardlox Manusilver jest produktem, którego składniki wspierają łagodzenie i kojenie bólu i podrażnień gardła oraz stanów zapalnych gardła i migdałków, chrypki, kaszlu.
Miód Manuka, nanocząsteczki srebra pomagają zmniejszać rozwój bakterii, grzybów, wirusów, wspomagają proces leczniczy podczas stanów zapalnych śluzówki gardła i migdałków.
Składniki produktu wspierają zachowanie prawidłowego nawilżenia błony śluzowej gardła przy występujących podrażnieniach spowodowanych skrajnymi temperaturami, przebywaniem w klimatyzowanych pomieszczeniach, zanieczyszczeniami powietrza, a także nadwyrężeniem narządu głosu.
Pastylki wspomagają wytworzenie bariery ochronnej na powierzchni błony śluzowej pomagając w ochronie i jej regeneracji. Produkt wspiera komfort oddychania oraz tworzy uczucie delikatnego znieczulenia błony śluzowej gardła.
Produkt odpowiedni do stosowania podczas: stanów zapalnych gardła, stanów zapalnych jamy ustnej, zapalenia migdałków, bólu gardła, pieczenia i chrypki na skutek infekcji drobnoustrojami chorobotwórczymi.
Należy ssać 1 pastylkę 4 razy dziennie do całkowitego rozpuszczenia w jamie ustnej.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik preparatu. W przypadku wystąpienia reakcji alergicznej należy przerwać stosowanie wyrobu. Nie należy stosować dłużej niż 14 dni bez przerwy. Zastosowanie przez kobiety w ciąży i w okresie karmienia po konsultacji z lekarzem.
To jest wyrób medyczny. Używaj go zgodnie z instrukcją używania lub etykietą.
Producent
Postać
Kluczowy składnik
Rejestracja
W celu zadania pytania o produkt prosimy o wysłanie wiadomości e-mail na adres bok@drogeriawapteka.pl. Dziękujemy